Nejnovější recenze ze sekce Vysílačky
- Jednoduché ovládání, solidní výkon.
- Jiný způsob dobíjení, dobíječky k předchozím typům nejsou použitelné (kontakty na zadní stěně, dnes zdola). Takže nutno navíc novou dobíječku.
Průměr s neúplným popisem.
- Dobrá slyšitelnost , vysoká kvalita prezentovaného zvuku
- O malinko lepší uspořádání informací na display
Nelituji koupě
- Kvalita ,cena a design
Jsou super
- nízká cena
- snadné a jednoduché ovládání i pro úplné laiky
- lepší, než některé obdobné výrobky v této třídě walkie-talkie
- funguje i v automobilu za jízdy bez zjevných známek rušení
- ve velmi členitém terénu je slabší dosah - cca 800-900m
vyvážený poměr cena/výkon
slušná výdrž jak na nabíjecí, tak i na alkalické baterie
používání zvládnou lidé různých věkových skupin
- My kupovali jako chůvičku a skvěle funguje. Někdo tu píše že ne, ale my ji pořizovali k tomuto účelu. Jinak ji využíváme venku, na dovče.... doporučuji.
doporučuji
- cena, fukčnost
zatím to funguje uvidíme jak dlouho.
je dobra
- Na cenu vysoká užitná hodnota. Bez zbytečných funkcí (podtóny apd.), slušný dosah 1-9 km vše odzkoušeno 1 km v členité zástavbě z bytu do domu, 9 km mezi vesnicemi na přímá dohlednost bez kopců jen pár stromů. Na cyklostezce Poděbrady- Nymburk po celé trase v pohodě.
- Snad jen že nejsou přiloženy alespoň alkalické baterie.
- Nabíjecí baterie si musíte dokoupit, nabíječku též, kdo má je bez problémů.
Nízká cena a přitom dobré provedení.
Kdo chce komunikovat zdarma mezi vesnicemi dejte si pozor na překážky a orientaci míst kde je použijete (vyhnete se zklamání když si vše dopředu ohlídáte) já jsem v pohodě na okno kámoše téměř dohlédnu v cestě je jen trať ČD a na 2,5 km se perfektně domluvíme. Dobré i např. v dvou domku z jednoho patra do druhého nebo i na zahradu bez pokřikování super věcička signál na malou vzdálenost projde i zdmi dosah je pak cca 1 km (dle typu zdi).
- čistý hlas
- málo citlivý vox a baby monitorpro odposlech dětí - nepoužitelný
- shodný konektor pro nabíjení a HF
- malá kapacita dodaných baterií
vysílačku jsem zakoupil pro odposlech dětí při spaní, věděl jsem, že citlivost je několikrát menší než chůvičky což mi vyhovovalo, ale VOX je nepoužitelný. Spíná se jen při velké intenzitě hlasu cca na 1m !!
Jediné řešení bylo připojit místo HF přes 2,5 jack aktivní mikrofon s předzesílením, takto je mikrofon citlivější než chůvičky a citlivost VOX se musí ještě snížit. Funguju na citlivosti 3 a takto je VOX pro snímání dětí ideální.
Dále bych doporučoval pořídit vyšší model s dokovací základnou na nabíjení.
- V této cenové kategorii, velmi slušný dosah a výbava.
Doporučuji
- jsou velice kvalitní,zachovávají hlas jaký opravdu je!
Jsem spokojena s kvalitou i cenou ,tomu odpovídající!
- Ve vysílačkách nebylo téměř nic slyšet
Dobrá cena, ale nepoužitelné, snad výrobní vada.
jako dárek supr
- kvalitní vysílačky
- dobré zpracování
- výdrž baterie
- menší dosah ve městě
celkově spokojenost mohu doporučit
- Plní,co jsem očekéval.
- Bohužel pouze jeden kus.Jednu musím reklamovat .Toto však prodejna neovlivní.
V současné době probíhá reklamace.Pokud bude průběh reklamace stejný jako jednání s prodejnou dosud,nemám z vyřízení reklamace obavu.
- Velmi slabá výdrž baterie
Předchozí verze Sencor SMR 300 byly daleko zdařilejší. Ovládání bylo lepší a baterie vydržely i týden, kdežto u tohoto modelu sotva dva dny.
Vhodný dárek pro menší holčičky.
- Jednoduché provedení, jednoduchá obsluha
- Slušná výdrž na dodávané i nabíjecí baterie
- Velmi slušný dosah na vyvýšeném místě
- Občasné výpadky v kopcovitém terénu
Doporučuji každému, kdo shání vysílačku do auta (motocykl, kolo) pro použití při hromadných akcích, kdy je třeba se domlouvat mezi dvěma a více lidmi na větší vzdálenost (1 - 3 km)
- ceny
- velikost
ok
- Lehký, tenký, srozumielný menu.
- Žádná ochrana proti pádu a pod. V balení je jen pouzdro, které se přidělává na ruku, jiné ne.
Průměr.