Poradna Sencor SMR 600

Autor: | Vloženo: 30.12.2014 000 06:08 | Témata: Poradna Sencor SMR 600

Hands free a funkce VOX

Dobrý den,
hledám vhodnou vysílačku pro použití při práci pro domluvu s bagristou nebo jeřábníkem.

Potřebuji mít při práci volné ruce a tak nemohu nikde nic mačkat a přepínat. Potřebuji vysílačku, která umožní domluvu přes handsfree ve chvíli, kdy začnu mluvit.

Umožnuje tohle i tato vysílačka a v jaké sestavě?

Děkuji za odpověd nebo doporučení

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    30. prosince 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Ano umožnuje, při nastavení VOXu (při mluvení začne vysílat) a připojeném handsfree.

    OVŠEM !!! Důrazně nedoporučuji využívat s domluvou s jeřábem vysílačky vysílající na veřejném pásmu. Kdokoliv může vaši domluvu rušit, nebo do toho mluvit. Všechny vysílačky prodávající se v obchodech spolu fungují a neexistuje nic jako soukromý kanál. Vždy se dá na váš kanál naladit, ať už máte jakékoliv CTS apod. Dokážu si představit, kdy vám někdo běhev vaší koverzace řekne nějaký příkaz, a jeřábník ho provede s tím že jste ho řekl vy. Jednoduše... vyřidte si na úřadu nějaký soukromý kmitočet, na kterém s profi vysílačkama budeme moct vysílat.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Lukáš

      30. prosince 2014 - Lukáš

      Děkuji za odpověď. Problémem je, že tyto práce děláme různě po čechách a nikdy nemohu přesně určit kdy. Kolikrát se vše domluví a pak začne pršet a je po práci a začneme zase nějaký jiný den. Kor jaro a podzim jsou nevyzpytatelné.

      Každopádně mám tedy hledat zařízení u kterého je uvedeno " handsfree a VOX" ? Tento dotaz jsem psal protože v diskuzi někdo uváděl že mu právě VOX při použití handsfree u zminované vysílačky nefunguje!!

      Děkuji


    • Lukáš

      30. prosince 2014 - Lukáš

      Případně existuje nějaké jiné vysílací zařízení které by mělo dosah jen pár metrů? Při práci na sebe vidíme a řveme z čehož vždy druhý den ztrácím hlas.....

      Ale kabelem spolu spojeni být nemůžeme jako u Intercomu na motorku.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.