Nejnovější recenze ze sekce Vysílačky a radiostanice
Super i pro menší děti. Je ale třeba použít skutečně kvalitní baterie, jinak nefunguje dobře.
Vše ok
- Excelentní poměr výkon cena
- nízká hmotnost
- relativní robustnost
- Dela to co ma.
- opravdu levná vysílačka, dva kusy za 800 Kč
- maximálně jednoduché ovládání, jen jeden otočný knoflík na volbu jednoho z 16 kanálů a druhý otočný knoflík jako vypínač a regulátor hlasitosti
- malá a skladná
- z obchodu Yachtmeni.cz předprogramované kanály PMR 1 až 8 a kanály UHF 1 až 5
- dobíjení buď ze zásuvky 220V, nebo mikro USB
- malý dosah v lese
- přišroubovat klips je náročné, je potřeba pinzeta a hodně štíhlý šroubovák PZ1, protože k dírám na šroubky je těžké se skrz klips dostat
Koupil jsem si TYT TH-UV99, k němu za poloviční cenu sadu dvou BAOFENG BF-V8A, a vyrazil do lesa dělat pokusy s dosahem. Mezi dvěma BF-V8A přestalo být rozumět ve vzdálenosti 1.1 km, z BF-V8A na TH-UV99 ještě rozumět bylo, opačným směrem už ne. Pak jsem dělal pokusy v otevřené krajině na travnatém letišti, při přímé viditelnosti mezi dvěma BF-V8A bylo dobře rozumět i na 1.5 km, větší vzdálenost jsem nezkoušel.
- od Yachtmeni.cz předprogramované kanály PMR1 až PMR16, 9 kanálů UHF a 5 kanálů VHF
Koupil jsem si TYT TH-UV99, k němu výrazně levnější sadu dvou BAOFENG BF-V8A, a vyrazil do lesa dělat pokusy s dosahem. Mezi dvěma BF-V8A přestalo být rozumět ve vzdálenosti 1.1 km, z BF-V8A na TH-UV99 ještě rozumět bylo, opačným směrem už ne. Takže v porovnání s BAOFENG BF-V8A má v lese TYT TH-UV99 výrazně lepší příjem.
Dosah pri vykonu 2W je srovnatelny s dosahem kvalitnejsich vysilacek pri vykonu 0,5W. Chybi kvalitni elektronika pro zvyseni odstupu signal/sum.
- DMR
- kvalita zpracování, odolné plasty
- citlivost, hlasitost reproduktoru
- funkce FM rádia
- menší rozměry
- svítilna
- analogový potenciometr na ovládání hlasitosti
- poměrně složitější připojení k počítači (ovladače)
- méně produktivní program na programování
- malá paměť pro frekvence v zónách (16)
- občas mírné praskání v reproduktoru při poslechu FM rádia v nízké hlasitosti
Super digitální ruční radiostanice za super cenu. Pozor při programování na ovladače ve Windows. Většina z nich nefunguje. Funkční ovladače lze bez problému sehnat na stránce amaradio.cz (https://amaradio.cz...)
- perfektní radiostanice pro pásmo UHF/VHF
- analogový i digitální provoz
- možnost nahrání alternativního firmware OpenGD77
- žádnou jsem neshledal
- Pohodové ovládání
- Výborná citlivost
Super!
- Kvalitní zpracování
- dobrá výdrž originál batérií
- nízka hmotnosť
Velmi rychlé dodání a celková spokojenost s obchodem.
Na mých několik dotazů v pohodě odpověděli a díky tomu jsem u nich nakoupil. Díky za vynikající přístup k zákazníkovi. :-)
- kvalitní provedení
- výborně čitelný displej
- výborná citlivost a selektivita v leteckém pásmu VHF (bezpečně rozliší dva sousední kmitočty posunuté o 8,33 kHz)
- zobrazení až 5 oblíbených frekvencí pomocí sloupcového grafu (PMG-SR)
- sloupcový graf intenzity signálu až +/- 30 frekvencí od zadané frekvence
- nemožnost seskupení v paměti uložených frekvencí do více skupin (kromě automatického roztřídění na M-AIR, M-VHF, M-UHF, OTHER a 50 předvoleb s frekvencemi "od-do")
- velmi slabé vrčení v reproduktoru nezávislé na nastavení hlasitosti
- Lehké, málo objemné
Nemá scanování kanálů, ale pro účel p2p komunikace není potřeba
Opravdu spolehlivé vysílačky na dostatečnou vzdálenost. Uplatnily se i v horách Balkánu.
- Obsáhlý manuál
- Kvalita poměrně slušná
- Umí i digitál
- Je potřeba dokoupit programovací kabel pouze tyt nebo retevis pro stanice DMR (není součástí balení)
- Tlačítka nejeví úplně nejlepší dojem, ale zatím slouží
- Software pro programování není úplně nejlepší
Pokud se chcete dostat do digitálního světa vysílaček za nejlevnější cenu, doporučuji.
- kvalita
- funkce
Za neskutečně nízkou cenu hodně muziky. Těch funkcí je tam až moc, že se v tom laik ani nemůže pořádně vyznat.
- kvalita splnuje vse co jsem ocekaval
- Malé rozměry
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »