Nejnovější recenze ze sekce Vysílačky a radiostanice
- Celkem dobrý
- Levný a spolehlivý.
- Odbytý český překlad manuálu.
Dobré zboží za dobrou cenu, vyžaduje však znalost angličtiny.
Malá vysílačka, kvalitní provedení a dlouhá výdrž baterie. Dobrý poměr ceny a výkonu.
Cena a dostupnost.
Pro staršího člověka náročné na obsluhu . Musím se to naučit obsluhovat . Příště koupím něco jednoduššího .Pro důchodce nevyhovující . Zpracování je dobré .
- odzkouseno 8km spojeni OK
- s cistym zvukem
- regulator hlasitosti s otocnym vypinacem
- automat. potlacuje sum
- prehlednej podsvicenej displej
- sporic baterie
- zamek klaves
- spona na pasek
Vyuzivam prakticky denne k treningu a cviceni v praci. Mel jsem trochu obavy,ze to bude jen takova hracka pro deti, ale dobry, byl jsem fakt prekvapenej. Vsechno funguje jak ma .
malé rozměry
- Velmi výborné zpracování, není to hračka. Dosah vcelku výborný i v zástavbě.
- Anténa trochu pružná, takže není problém když spadne na zem aby se ulomila.
Za mě velká spokojenost.
Vypadají hezky, ale funkčnost mě zklamala. Někdy je alespoň něco rozumět (s velkým soustředěním a klidem okolo), jindy není slyšet nic. O dosahu ani nemluvě…
- dobře fungují
- otestováno na vzdálenost okolo 5 km a dobrý dosah
- robustní
- jednoduché na obsluhu
- dostatečná výdrž
- zatím žádné
Super na kontrolu dětí i zábavu
Zatím veliká spokojenost ale z důvodu nemoci obdarovaného - je produkt vyzkoušen pouze doma - mám dotaz -chtěla bych přiobjednat pasky kolem ruky - poradíte nám. Děkuji. H*
Bezvadné vysílačky, kluci jsou spokojeni.
Mamido ZA0627
Přidáno: 30. prosince 2022
(naposledy upraveno 30. prosince 2022)
Zakoupeno v Mamido
Pouze v tom chrčí a není pořádně rozumět . S vysílačkou zajdu do vedlejší místnosti a už není signál. Je lepší si připlatit o trochu víc peněz a kvalita signálu je hned po celém domě.
Motorola vysílačky mam i starší verzi které jsou spolehlivé je to jistota kvality
Budu se opakovat: bez českého návodu si netroufnu staničku nastavit podle mých potřeb. Je určitě perfektní.
Má všechny vlastnosti, které jsem hledal. Začal jsem vysílat
v roce 1963, ale už tehdy byl k dispozici český návod k použití. Děkuji za pomoc a věřím v dobrou spolupráci.
Pajerek Vladimír.
- jsou lehké a dobře se ovládají a padnou do ruky
- jsou hodně citlivé na zvuky z okolí (šum, vítr)
- funguje
- SLUŠNÝ DOSAH.
- ŠPATNÉ NABIJENÍ PRES KABEL USB.
- Skvělá zábava nejenom pro děti
- Snadné zacházení
- Opravdu lehké