Nejnovější recenze ze sekce Vysílačky a radiostanice
Malé funkční rádio. Dorazilo naprogramované - zde jen malá výtka směrem k obchodu - PMR pásmo bylo naprogramováno na "H" výkon, což není pro <5W rádio zrovna korektní. "L" odpovídá povolenému 0,5W na tomto pásmu lépe. Také vynechání posledních pozic volných může laika trochu překvapit, protože rádio po volbě nenaprogramovaného kanálu píská na 1kHz.
Ale: Příjem citlivý, programování přes CHRIP bez problémů, trochu boj s citlivostí VOX(běžné), modulace O.K.
Ovládání - trojhmaty při zapnutí je dobré si někam poznamenat, než ztratíte manuál :)
Jo recenze na amaradio.cz sedí...
- Za málo peněz hodně muziky....
- Návod pouze v AJ, na stránkách pouze starší verze, aktuální nutno vyhledat na jiných stránkách.
Produkt splnil to, co od něj očekávám.
- Naprosto úžasný kvalitní vysílačky s velkým dosahem
- Barevné rozlišení vyhovuje dětem
- Malé akorát do dlaně :-)
- V balení NENÍ český návod
Funguje dobre, som spokojný, ale zatiaľ som skúšal iba pár krát a ešte sa "učím"...
- Nenasel jsem
Rychlost,profesionalita; fakturav perfektnim stavu
- modifikovatelnost
- standardni firmware ma obcas divne ovladani
Velmi levna rucka/scanner, existuje k ni alternativni firmware, komunita, clovek nemuze udelat chybu.
Pri prvnim pokusu z kopce jsem udelal spojeni na cca 30km (pri normalnim pouzivani v zastavbe to je mnohem mene, tohle bylo z dobreho mista).
Seznamuji se s ním.
- Skvělá výdrž baterie.
- Konstrukčně příjemná a bytelná.
- Velmi dobrý zvuk.
- AIR pásmo.
- Vypadá to, že citlivost je slušná, oproti předchozím modelům a vypadá to, že se nezahlcuje tolik, jako předchůdci.
- Slušný dosah na 8W (využijí lidé s koncesí).
- Prozatím asi nic, stále testuji
Za malé peníze, zdá se, jiný Baofeng, než předchozí modely z UV-5 řady...
Uvidíme časem, projde si měřením a testy a poté se ukáže, každopádně za tyto peníze velmi služný kousek s příjmem AIR pásma a to se vyplatí :)
- Osvědčená klasika
- Funguje, jak má
Super!
- Dobrý dárek
- Dosah
Kupoval jsem na chatu, kam jezdíme často s dětmi. Máme to spíše na hraní, když běháme po lese. Dosah to má opravdu obrovský. Fungují bez problému. Za mě dobrá koupě.
Vybral jsem záměrně tu nejlevnější vysílačku v domnění, že ovládání bude jednoduché. Ale fakt není, aspoň pro mě. (v poho můj problém) Co mě štve, že návod není Česky což by mělo být. Čekal jsem zap,vyp a hotovo. Milión pidi tlačítek, milion kódu.. V rukavicích dost těžko ovládat. Leží ve skříni k ničemu
- Lehká, kompatibilní.
za cenu velmi dobrý
- Jediná ručka, kde kromě VHF, UHF lze vysílati i na CB pásmech
- Lze kromě jiného zapnout trvalé podsvícení displeje
- Možnost zvýšení jasu displeje při slunci
- Kvalitní reprodukce = větší reproduktor
- Klávesnice je správně umístěna nad reproduktorem, na délku prstů
- Barevný displej
- Robustní odolné provedení
- Opravdu silná baterka
- V dodávce 2 antény
- USB-C nabíjení kromě vaničky
- Pro pouziti kolem baraku dostacujici
- S dlouhou antenou za idelanich podminek spojeni i 150km
- Vhodne pro airsoft, stavbare atp.
Vyborna na airsoft, kdyz ji znicite neboli to tolik. To stejne na stavbe. Siroky sortiment doplnku vcetne nabijecky pro sest stanicek, ruzne anteny pro vyssi dosah atp. Jednoducha obsluha.
- Kvalita.
- Dobrá hobby radiostanice.
- Splnilo očekávání.
- standartní funkce + možnost poslechu fm rádia a v případě provozu na zvolených frekvencích automatické přepnutí do modu vysílačky.
- příjem ve dvou frekvencí a dvou různých pásmech ale vysílání jen na předem zvolené.
Za ty peníze opravdu hodně muziky - solidní výdrž na přibalenou baterii a veliké množství dalšího dokoupitelného příslušenství
Standardní levné rádio...
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »