Nejnovější recenze ze sekce Vysílačky a radiostanice
- Dobrý pomer cena -kvalita
Chcel som rádio aj s leteckým pásmom a Alinco DJ-VX50 mi to všetko poskytuje. Zatiaľ spokojnosť!
- Cena/kvalita
- dobry software
- neumí alterntivní fw
- dodaná antena je jen UHF 400 až 480 Mhz
- dodaná antena není na pasmo VHF 136 až 174 Mhz
- nutnost heldat funkční software pro vysílačku
vysilačka DR-1801 DMR je celkem povedená , mně osobně vyhovuje jak tim co umí tak cenou , kvalita výborna , tvarové provední mi sedí v mých velkých prackách , kvalita poslechu na kategoriji výrobku špičková , nastavení stanice pro komunikaci ručka to ručka není problem nastavit na stanici , komunikace třeba na sít DMR nebo Dpmr a dlaší síte , je lepši nastavit přez pc , ale není to složíte , stačí projít fora , co se týká analogu je lepší než na jiných stanicích lepší přednes diky filtraci přez chip , co se týká digitalu v tehle ceně je to špička :)
nevýhoda je že stanice neumí alternatvní firmware !
dale pak že dodaná antena je na UHF ! není dualband
ale puslouchat se da všude ! vysílat více méně na UHF na VHF vysíla dost mizerně kvuli dodané anteně :(
vydrž akumulatoru vyborná 2 dny provozu ,
když hledate programovyci kabel je schodný z Baofeng UV-5R čily USB a převodník :)
soft pro stanice je celkem přehledný i když ja bych udělal zmněny ale každému vyhovuje něco jiného :)
- Přestože UV 98 není digitální handtransceiver,pro mou potřebu zcela vyhovuje,protože i v současnosti se najdou OM na analogových převaděčích a bylo by škoda na analogfové techniky zapomenout a analogové převaděče odsoudit k zániku.Hned po převzetí UV 98 jsem slyšel OK 0 N a to 58 a to v Plznil-V inice ve 20hod.Patřím do staré škoply,68 roků QRV.
Viz kapitola přidat výhodu
VY 73 de OK8RA
- Pro mobilní i základnový provoz je rdst perfektní, i když oproti typům 620 a 635 dost náročná na nastavování. Jinak spokojenost.
- U produktu chybí český manuál, což je povinnost prodávajícího tento dodat.
Skvělá malá stanička vybavená mnoha funkcemi včetně CTCSS kodů. Jsem velmi spokojen.
- Slušný výkon
- jednoduchá obsluha
- fakt dlouhá výdrž baterie
- stojanová nabíječka
- možnost programování RDST
- originální HF sada k ničemu, ale bral jsem jí jen jako bonus do krabice
Koupil jsem vnukovi. S funkcí jsme spokojeni.
Stanice splňuje očekávané parametry, je bytelná, profesionální vzhled, výborný zvuk i modulace, bezproblémové programování z počítače. Určitě doporučuji. Je možné dokoupit druhou baterii, mikrofon, set pro napájení v autě, programovací kabel. Obchod velmi ochotný, zdarma na požádání stanici naprogramuje na PMR pro prvotní použití.
- cena , odolnost plastu , aktualizace FW ,displej , vydrž baterie
- horší přijem ! horší odolnost rušení , špatné selektivita , manší citlivost , stanice je ujetá když date frekvenci např 446,000 Mhz tak když mněříte frekvenci na jiném přijmačí nebo čitačí nebo osciloskopu , tak stanice realně vysíla 445.982 Mhz ,
zaleží na co stanici chcete , ale za mně nebrat dokud výrobce neopraví, špatný přijem ,špatnou selektivitu , a citlivost stanice
pokud chcete vysílačku na praci do 2 km tak za mně ano bez problemu poslouží , ale pokud od ni čekáte více nedoporučují
- Malá a lehká ručka, dobrý zvuk, dobrá odolnost.
OK
Jednoduchá a praktická
hračka.
- dobrá komunikace i na větší vzdálenost
- lze použít i nabíjecí baterie (nabíjecí kabel USB není součástí bale
- klasické baterie se rychle vybíjejí i při pohotovostním provozu
- Pro běžné použití OK
- Český překlad manuálu
- Problém s komunikací s PC . Odzkoušena řada operačních systémů. Sedl si až SW přímo od výrobce s W7.
- slušná kvalita provedení
- malé, lehké, jednoduché ovládání
President LINCOLN II ASC
Přidáno: 28. dubna 2023
(naposledy upraveno 28. dubna 2023)
Zakoupeno v eShop Yachtmeni
Velice chytrá stanice,měl jsem předchůce President George 20let.
Malá skladná 16-kanálová radiostanice s čistým a zrozumitelným zvukem, na spojení v budových nebo vňejších prostorech.
Pro větší dosah možné použít delší antenu SMA(r) původně určenou pro dualband radiostanici UV-5R.
Kromě dosahu v zastvěném prostoru se tak zlepší i kvalita signálu.
Zatím žádné problémy, máme jich už několik kusu cca měsíc a je s nimi úplná spokojenost.
- poměr cena/výkon
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »