Nejnovější recenze ze sekce Vysílačky a radiostanice
Druhá do páru
přiměřená cena
- Stačí to
- Spolehlivost a jednoduchost propojení.
Stejný krám jako Baofeng Uv5. V místě se silným rušením, což je ve městě všude, stanice ohluchne. Ale mimo civilizaci samozrejme skvělý poměr cena/výkon. A vypadá trošku líp než onen Baofeng.
Výrobek je jednoduchý na osluhu.V dané kategorii překvapivě výkonný.Signál projde šedesátkou zdí starého domu na vzdálenost tří kilometrů bez změny kvality zvuku.Deklarovaných osm kilometrů bez přírodních či jiných překážek zvládne bez problému.Spotřeba energie bude asi dost úsporná nebot vysílačky jsou používány teprve dvacetčtyři hodin bez úbytku kapacity baterií.(rozuměj tzv klidový režim.)Nabíjecí dok zřejmně nemá elektronickou signalizací plně nabité baterie.Nemožno zatím vyzkoušet.V uživatelské příručce jsem to nenašel,tak že nepřebíjet!!! Co se týče samotné nabíječky její kabel je dost tvrdý a se základní izolační vrstvou.Z vlastní zkušenosti vím,že nevydrží častou manipulaci,a bude v izolaci zlomen.Vzhledem k tomu že kabel je součástí nabíječky je to na její výměnu.
- Špičková radiostanice
- Rozsáhlé možnosti nastavení a rozšíření
- CTCSS a mnoho dalších funkcí
HIGH-END mezi vozidlovkami.
- Fantastický rozsah, relativně snadné nastavení
Ve srovnání s ručkami ALINCO a YAESU menší citlivost na příjmu, ale to uváděly všecny recenze na netu, takže nejde o překvapení (při tak nízké ceně zařízení se nedá mluvit o nevýhodě v pravém smyslu slova).
Při použití za deště by se vlhkost (teoreticky) mohla dostat dovnitř trx kolem neutěsněného průchodu napájecího konektoru (pod akublokem).
- Vše ok
- Vše ok
Kvalitne radio , príslušenstvo obsahuje aj programovací kábel
Kouoil jsem je jako dárek dětem na chalupu, když běhají za dětmi od sousedů k sousedům, dosah je naprosto dostatečný a především je pro děti jednoduché ovládání.
Kvalitní příjem stanice
Skvělé vysílačky, miniaturní velikost,dobrá výdrž na baterie,dají se nabíjet přes USB,dosah dostačující.Velmi kvalitně zpracované.
- Bezvadná, léty prověřená stanice
Super!
- Velká výdrž na jedno nabití
- Nezahlcuje se při silném rušení
- Dílenské zpracování
- Velmi povedená anténa i na sdílené kmitočty. U UHF dokonce SWR 1,17
- Nabíjení USB-C
- Vysoký výkon (naměřeno 9,76W)
- Voděodolnost
Velmi povedená stanice a hlavně pro nás ne radioamatéry velmi povedená anténa.
I při středním nastavení výkonu nadstandartní dosah v členitém terénu.
Vřele stanici doporučuji.
funguje jak má
- výdrž batérie
- množstvo nastavení
- dosah
- príslušenstvo v krabici
- zvuk
- množstvo nastavní :-)
- in ear hedset asi po pár použitiach odíde
Na airsofte odtestované. Bez problémov príjem z dvoch pásiem na raz. Úplná spokojnosť.
- AIRband
- Zajímavá zaváděcí cena
- Intuitivní CPS
- Kompatibilní příslušenství s jinými stanicemi (anténa, programovací kabel)
- Předprogramované funkce na DTMF klávesnici
- Skenuje ve VFO vpřed i vzad
- Trochu krkolomné ruční menu
- Reproduktor laděný do výšek zvýrazňuje šum, relace hůře čitelné
- Nižší kapacita baterie, stanice by mohla mít alespoň 2000mAh
- Pouzdro stanice působí křehkým dojmem, obávám se prvního pádu na zem...
- Oranžové "cimbuří" na voliči hlasitosti asi dlouho nevydrží, drhne o plastový výstupek na boku
- Podivně fungující čítač frekvencí, nebo jsem jeho funkci zatím příliš nepochopil
- Stanice celkově působí více,jako hračka, než jako radisotanice. Ale za tu cenu asi OK
- Malá kapacita paměti pro uložení frekvencí
Za zaváděcí cenu asi zajímavá hračka na otestování, nicméně mě rádio zatím ani nenadchlo, ani nepřinutilo ho vzít a vrátit zpět do krabice.
Převážně jsem do rádia naprogramoval jen air frekvence+sdílenky, AIRband bylo to jediné, co mě přimělo rádio otestovat, programovat ale frq všech českých letišť, tak už se tam nic jiného nevejde.
Zatím jsem ve fázi testování a pozorování chování stanice. Uvidím, jak se postupem času projeví, mám s čím srovnávat a tak jsem zvědav, zda rádio překvapí, nebo zklame.
Vysilačku mi doporučil kamarád.Taky ji má.Já ji testuji a jsem spokojen.
Mám objednáno,čekám dodávku.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »